Produkter för dugh mixer industri (5)

PLATINUM Spiralblandare med Avtagbar Skål - Bageriblandare

PLATINUM Spiralblandare med Avtagbar Skål - Bageriblandare

SPIRALBLANDARE MED AVTAGBAR SKÅL Platinium Hällkapacitet 75L Mjölskapacitet 125kg Degkapacitet 200kg Elektronisk kontroll Automatisk hastighetsväxling *Mer opti Referens: AF00A4A0060 Märke: Bertrand
Professionell Mixer 60 L - MX60

Professionell Mixer 60 L - MX60

Dimensioner (LxBxH): 680 x 1000 x 1600 mm Kapacitet: 60 liter Spänning: 400V / 5060Hz / Trefas Effekt: 1,1 / 1,5 / 1,7 kW Manuell lyft av tanken Automatisk låsning av tanken för ökad säkerhet Kontrollpanel med 3 hastigheter för maximal flexibilitet Inbyggd timer för noggrann bearbetning Vikt: 280 kg
MEKANISK DEGMIXER (PM120), afi - Pizzamixrar

MEKANISK DEGMIXER (PM120), afi - Pizzamixrar

2 hastigheter Digital timer, programmerbar (Max 30 min) Röret för omrörning är gjutet i ett stycke Blandaren kan färdigställa en deg på 15 minuter Speciellt utformad för professionell degkvalitet Idealisk för bageri, pizzeria och livsmedelsfabrik Transmission via remmar Tri 400 V Max. mjöl (kg): 75 Referens: PM120 Märke: Afi Collin-Lucy Nettovikt (kg): 670 Dimensioner i MM (LxPxH): 1240 x 780 x 1500 Effekt (kW): 3,7/7,5 Inre volym: 120
Professionell Mixer 40 L - MX40

Professionell Mixer 40 L - MX40

Dimensioner (L x B x H): 650 x 910 x 1520 mm Kapacitet: 40 L Spänning: 400 V / 5060 Hz / 3 faser Effekt: 0,75 / 1 / 1,3 kW Lyft av karet: Manuell Automatisk låsning av karet: Ja Kontrollpanel: 3 hastigheter Inbyggd timer: Ja Vikt: 250 kg
Kombinerad degblandare och rulle "multifunktionell": - Färska pastarullare

Kombinerad degblandare och rulle "multifunktionell": - Färska pastarullare

Helt tillverkad i rostfritt stål. Denna maskin är designad för produktion av pasta från råvaror som durum- eller vetemjöl med tillsats av vatten och/eller ägg, samt spenat för grön pasta eller tomatpuré för röd pasta. Som grund kan den knåda deg (kapacitet för bunke 4 kg mjöl) samt kavla ut pastaplattor med en bredd på 170 mm (justerbar tjocklek). Maskinen uppfyller gällande "CE"-normer för säkerhet och hygien. Några praktiska tips: * Förberedelse av smördeg för ravioli: 70% typ 00 mjöl, 30% durumsemolina, 5 ägg per kg + vatten knåda i cirka 10 minuter, degen bör ha en fuktighetsprocent mellan ägg och vatten på cirka 32%. * Förberedelse av deg för tagliatelle: 50% typ 00 mjöl, 50% durumsemolina, 7/10 ägg per kg eller 100% durumsemolina, Referens: LP17M-230/1 Märke: Diamant Europe Nettovikt (kg): 62 Dimensioner i mm (LxBxH): 400x520xh630 Volym (m³): 0,28 Effekt (kW): 0,9 Strömförsörjning (Volt): 230/1N 50Hz HP: 1.2